INFORMATIE PUPSHeel af en toe hebben we een nestje met pups.


Alle pups groeien bij ons in huiselijke kring op. Na 8 weken gaan zij naar de

nieuwe eigenaar. De pups hebben dan hun eerste vaccinaties gehad en zijn ontwormd  en gechipt.  Alles wordt er door ons aan gedaan om hen vast aan zoveel mogelijk (levens)-situaties te laten wennen (socialiseren).


Daarnaast krijgen zij natuurlijk alle benodigde papieren mee:  een officiële stamboom en Europees hondenpaspoort .Dit alles zal worden vastgelegd in een koopcontract gelijk aan dat van de Labradorkring.


Onze voorkeur gaat uit naar kopers die, naast het hebben van een mooie lieve

huishond,  ook graag willen werken met hun hond,. bijvoorbeeld door het volgen van jachttraining (voor wedstrijden of de jacht), behendigheidstraining of speur- zweetwerk.


Wanneer wij een nieuw nestje verwachten maken wij dat kenbaar op deze website en onze Facebook pagina (PreciousRedLabradors). Vanaf dat moment kunt u ons een e-mail sturen met uw gegevens en de reden waarom u graag een pup van ons zou willen hebben. Zodra we met zekerheid weten dat de dekking geslaagd is nemen wij contact met u op en maken in principe een afspraak om elkaar te ontmoeten voor een eerste kennismakingsgesprek.
Precious Red